O nama:

Dragi prijatelji,
 

eVino.rs je online prodavnica vina i škola vina. Uživamo u vinima već 20 godina. Prvo smo upoznali srpska i vina iz okruženja, a onda smo otkrili vina Francuske, Italije, Mađarske i stigli čak do Novog sveta. Zavrtite globus i izaberite različite arome i bukee.
 

 
Ovde je naš najbolji izbor vina. Pretraga je po kategorijama: vrsta vina, raspon cena, vina po proizvođaču, po zemlji, prilici za koju vam vino treba i hrani uz koju se slaže. Na ovaj način želimo da olakšamo izbor koji nije lako napraviti. Naravno, tu smo i za sva pitanja.
 
Kroz našu školu vina prošlo je preko sto polaznika, a na svakoj radionici se priča o vinima uz degustaciju. Možete degustirati bela vina, crvena vina, roze vina, crvena vina juga ili dezertna vina i odabrati koja su vaša omiljena vina.
 

 
Natočite blistavu tečnost i osetićete miris voća, cveća, začina… Zvecnite čašom o čašu i pustite da vas zvuk opčini. Uronite u ukuse svih boja i dopustite da vas preplave talasi sreće. Podarite sebi i dragim osobama zadovoljstvo i harmoniju ukusa, boja i zvuka. Složite vino sa hranom… Ili… iskoristite priliku da lako i brzo dragim osobama pošaljete vino kao poklon, sa posvetom. Poklonite ljubav, jer imamo samo ono što dajemo.
 
Za radost,

eVino

063/368-995
kontakt@evino.rs

Listu svih vina možete pronaći eVino 220118

Ako želite da učite o vinima uz degustaciju, prijavite se na našu email listu na kontakt@evino.rs sa tekstom “Prijava”

 

Save

Save

Save

Save

Save

© eVino, prodavnica vina i vinske opreme, Beograd, Srbija 2019.
Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions