Uputstvo za naručivanje

1. Prilikom pregleda proizvoda primetićete da pored svakog posebno postoji dugme “korpa”. Kada kliknte na to dugme proizvod će biti dodat u Vašu korpu, što možete videti u desnom gornjem uglu sajta. U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu. Veoma lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati/smanjiti broj željenih proizvoda.

 

2. Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je da pošaljete porudžbinu sa Vašim osnovnim ličnim podacima. Obavezujemo se na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu. Posle odabira proizvoda, proveravate da li ste ispravno uneli svoje podatke i potvrđujete kupovinu. Na taj način je Vaša porudžbina kompletirana i možete da očekujete da ćemo Vas kontaktirati u roku od nekoliko sati kako bismo dogovorili način dostave i plaćanja.

 

3. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa PDV-om koji je uračunat u cenu. Na cenu poručenog vina se dodaje i cena usluge kurirske službe osim ukoliko vrednost porudžbine prelazi 3000 RSD za uži Beograd ili 9000 RSD za ostala mesta u Srbiji, kada je dostava na Vašu adresu gratis.

 

4. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne (može se desiti da ima odstupanja izgledu etikete ili u godini berbe, pa se godište vina mora proveriti). Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući broj 063/368-995 ili slanjem upita na e-mail kontakt@evino.rs.

 

5. eVino pre slanja robu pregleda i adekvatno pakuje, tako da sve reklamacije u vezi sa fizičkim oštećenjem u transportu morate prijaviti donosiocu na licu mesta.

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi,