Prikaz artikala iz kategorije "Vrste vina":

Izaberite broj artikala po strani: 4, 8, 12, 16, 20

Tamjanika Ivanović

Srbija, Ivanović

Raskosno vino, slamnasto-žute boje sa zelenim odsjajem, karakterističnog muskatnog ukusa i mirisa koji u sebi nosi kombinaciju začinskih tonova tamjana, cimeta i bosiljka i voćne tonove ananasa i jagode.

Prokupac Ivanović

Srbija, Ivanović

Zagasite rubin boje, svežeg i složenog mirisa zrelog crvenog voća, zajedno sa umerenom, finom i dobro uravnoteženom strukturom.

Tokaji Furmint Chateau Dereszla

Mađarska, Chateau Dereszla

Furmint je dominantna sorta u Tokaju i zauzima 70% površina. Ovo vino je poluslatko, kompleksno i sa predivnim mirisima cveća i voća.

PROSECCO MASOTTINA SUPERIORE EXTRA DRY docg Le Rive di Ogliano

Italija, Masottina

Harmoničnog ukusa, punog tela, prijatne kiselosti i svežine, sa aftertastom koji potvrđuje citrusne note. Intenzivna voćna aroma sa bogatim mirisom citrusa.

PROSECCO MASOTTINA EXTRA DRY

Italija, Masottina

Harmoničnog ukusa, punog tela, prijatne kiselosti i svežine. Intenzivna voćna aroma sa bogatim mirisom jabuke, limuna i grejpfruta.

Trijumf penušavo Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Mirisne note jabuka i narandzine kore, predstavljaju uvertiru za doživljaj jednog veoma energičnog i osvežavajućeg penušavog vina.

Regent reserve Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Izražajne arome kupina i borovnica, sa toplim tonovima pečenih suvih šljiva i diskretnim notama nane. Prednjonepčani ukus je voćni, osvežavajući.

Trijumf noir Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Arome su duboke i višeslojne, sačinjene od nota crvenog voća, intrigantnih začinskih tonova i preliva vanile i kokosa, koji potiču iz hrastovine.

Trijumf barrique Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Sočne kiseline su prožete kroz raskošne voćne tonove, koji se stapaju u izuzetno dugu završnicu. Potpuna ravnoteža kiselina, hrastovine i sortnih karakteristika grožđa.

Harizma Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Prefinjeni aromatski kompleks sačinjen od osvežavajućih tonova ananasa, manga, limete i svežeg začinskog bilja, sa diskretnom notom marcipana.

Oplen Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Kristalno čista, slamnato žuta boja sa zlatnim odsjajem. Intenzivna, cvetno-voćna aroma, sačinjena od tonova belog cveća, lipe, jabuke i breskve.

Varijanta Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Kristalno svetla boja rubina. Upečatljiv miris šumskih jagoda, sa tonovima divlje ruže, ratluka i slatkih začina.

Trijumf gold Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Bistro, zelenkasto-žute nijanse. Vrlo intenzivan, kompleksan i slojevit. Dominiraju mirisi zove, ogrozda, citrusa belog cveca, breskve, mente i tropskog voća.

Trijumf Aleksandrović

Srbija, Aleksandrović

Raskošan buke, prepun je osvežavajućeg citrusnog voća sa delikatnim notama zove, suve trave, začinskog bilja i kremena.

SEIGNEURS d`AIGUILHE 2013. Cotes de Castillon

Francuska, Chateau d'Aiguilhe

Vino je moćne koncentracije, srednjeg ka jakom telu, sa mekanim, svilenim taninima i lepim ukusima šljive. Izuzetne je mineralnosti.

GRAND BATEAU rouge 2014.

Francuska, Maison Barriere - Chateau Beychevelle

Telo je srednje ka jakom, sa neodoljivim, zrelim ukusima crvenog voća. Začinsko, sa dodirima novog hrasta. Odličan bordo koji se može piti svaki dan.

DOMAINE DE CHEVALIER Pessac-Leognan Grand Cru Classe 2013.

Francuska, Olivier Bernard

Na mirisu se osećaju jabuke i dinja, sa dodatkom mednih i citrusnih nota. Vino je punog tela, iskričavo, odlične svežine ukusa zelenih jabuka.

CHATEAU CARBONNIEUX Pessac-Leognan Grand Cru Classe 2014.

Francuska, Chateau Carbonnieux

Mirisi orašastog voća i breskve, sa notama fumea. Ukusi svežih zelenih jabuka, meda, odlične svežine i mineralnosti, sa fantastičnom završnicom. Veliko vino.

  1. Strana:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

© eVino, prodavnica vina i vinske opreme, Beograd, Srbija 2019.
Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions