Trijumf noir Aleksandrović

Vino ima intenzivnu boju zrele crne trešnje, sa purpurnim odsjajem i nijansama lukovine na obodu. Arome su duboke i višeslojne, sačinjene od nota crvenog voća, intrigantnih začinskih tonova i preliva vanile i kokosa, koji potiču iz hrastovine. Ukus je zaokružen, pun i mekan, sa vibrantnim, osvežavajućim talasem voćnih kiselina koji se sliva u dugotrajnu završnicu.
Završnica ukusa nas vraća na početak – sve arome se stapaju u savršeni krug svežine i slasti.

13,9% vol

Dekantirati

Sortni sastav: Pinot noir 100%

Temperatura serviranja: 16-18° C

0/75 l

Dimljeno i suvo meso; sve vrste crvenog mesa (naročito sa šumskim pečurkama); tartar biftek;  teleće i jagnjeće pečenje; divljač; pečena ćuretina i pačetina; pernata divljač (prepelica, jarebica, fazan); živinsko meso sa roštilja; pileća džigerica sa slaninom; polutvrdi i tvrdi sirevi guste i kremaste teksture (edamer, ementaler, apenceler, kačkavalj itd.)



© eVino, prodavnica vina i vinske opreme, Beograd, Srbija 2017.
Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions